Wednesday, June 1, 2011

Pemikir 2 - jom fikir ramai-ramai!!


video gimik pemikir2




( cik mirah bercerita)
(encik Najmi menyambung cerita)
salam alaik (^_^)
alhamdulillah, everything's over..!
Fatin & sis narmi..
Sila-silalah menonton video gimik ini.
Kesian korang ternanti-nanti..

terima kasih semua..
bermula dari pak-cik, cikgu, kakak-kakak, sahibah-sahibah, sahabat-sahabat, adik-adik dan semua yang menjayakan program ini!!
komen yang tak sempat nak komen.

dah tengok video kat atas?
kali pertama dan seterusnya tengok rasa.. 'wow! superb! terbaikla!'
lepas tu tanya Kak Nawal software apa yang digunakan..

teringat jawapan untuk soalan yang sama..
tentang software untuk video yang terlajak gempak..

jawapan yang lebih kurang sama.

"oh, ni software baru.."

...ataupun..

"ini memang template yang ada dalam MacBook.."

cik hati berkata, "oh, patutlah.."

tapi bila Kak Nawal kata:

"Diorang guna Windows Movie Maker sahaja"

'..biar betul Kak Nawal.??'
..macam tak percaya..

fuh.. alhamdulillah.. Mr. mQ, Mr. Nabil & the gang memang kreatif dan berpotensi (^_^)

'both of the videos are beyond the superb!!'

..lastly. me.. the first timer (sila jangan guna mana-mana kamus di dunia untuk definisi timer kali ini, waima kamuih dewan bahasa & pustakaq sekalipun. definisi kali ini : 'people's first experience'. justification : use the suffix 'er' just like in the learner)..

1001 apologies to all for all flaws & faults.

pertama kali design button badge..
pertama kali design buku program..
pertama kali jaga lappy kat depan untuk tayangan

--- thanks for the cooperation and commitmnet given. May Allah bless all of you ---

kepada cik hati : 
usaha lagi!! Allah tak tengok natijah kan? Allah nilai usaha.. sejauh mana ikhlas.. sejauh mana kesungguhan..


3 comments:

[ n_akn ] said...

Atiqah..
Tahniah for all the good works..Thanks sangat2 for all the help..mintak maaf if terlalu byk sgt knailah suruh tiqah buat..=)

anyway, u did a very good job..
Moga kita bertemu lagi dalam program2 seterusnya, iAllah..

atiqah azmi said...

Kak Nailah,
thanks..

hu3.. tqah rasa keje tqah yg plg simple.. dbandingkan dgn keje2 lain.. tqah tlg setakat yg mampu je.. kalau kak Nailah yg buat mst lg mantoop kn?

btw, terima kasih byk2 slalu follow up & bg cdgn. sayang k.Nailah sokmo..

doakan tqah ye (^_^)

milik ILAHI said...

terbaaeeeeeeeeeeeeeeeeeekk!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...