Tuesday, August 23, 2011

Happy Birthday!!!

Salam ramadhan...

kalian : hadiah TERBAIK dariNya

SERI!!

Pejam celik pejam celik rupanya dah setahun ya blog ni..
Hurm.. cepat sungguh masa berlalu



Sejarah & Kita
 Meminjam tajuk bab pertama buku sejarah Ting. 1.. (^_^)


Happy Birthday ::: Nazmi Studio :::

Wah, dah setahun rupanya.
Tuan punya blog pun dah besar.. ish.. ish.. ish... tapi tak pe jiwa mesti muda..
Cg Azmi ada bagi tips untuk maintain muda selalu.. Ada sapa-sapa nak ke? Stay tuned :)

SERI : Umur kita tak sama, birthday kita pada bulan yang sama..

Pertama kali sambut birthday dekat program..

DEDICATION :

Kak Ujah & Fairuz : Thanks for the song :)
Nashrah : hadiah yang dibalut dengan keikhlasan, mahal tue :)
Fatin : Tak sangka, siap bawak hadiah lagi... Thanks geng talam :)
Adila : nge, pertolongan cemasmu amat-amat diperlukan.. Thanks sis. :)
Abah : thanks for the gift, (p/s : eqah main-main je abah hari tu.. huhuhu :)
Kak Nailah & Kak Adila : ops, sorry.. macam dah TER'prank diri sendiri di tempat kejadian.. adooi catridge oh catridge.... Terima kasih banyak-banyak kakak ber2 :)
Maryam : Thanks for the book..

sapa-sapa yang tak sempat nak list, maaf ya. Terima kasih daun keladi atas semua ucapan dan doanya. Semoga Allah permudahkan hidup korang semua (^_^)

Perlukan doa kalian untuk terus melangkah (^_^)


FAQ

Q : Kenapa berblogging? Banyaknya masa..
A : Hahaha.. Mula-mula sebab along. Yep, lepas along fly rasa mcm along dah jd amat jauh. Takut tak sempat nak cerita-ceriti dgn along nanti. So, boleh update dekat sini, kot-kot la nanti tak sempat nak jumpa along lagi.. & sebabnya bertambah menjadi lebih banyak selepas cuti kali ni.. Berkongsi dengan pembaca, tak kiralah siapapun anda. Meskipun silent readers. Yep!! Personally, me too, i love to read but comment isn't compulsory.. :) Kalau nak kata banyak masa, saya cuma manusia biasa, juga dikurniakan 24 jam, sama seperti anda semua. Hajatkan doa kalian agar masa diberi penuh barakah dari Nya..

Q :  Who are you?
A : I'm a girl!! (menjawab soalan kan kan?)

Q : People u love most?
A : Jom, nak kena buat ranking ke?
     1. The Chosen One.
     2. My Umi x3
     3. My family
     4. My teachers + My friends + My seniors & juniors + You..

Q : Why too much anonymous here and there?
A : Sometime, privacy can be a policy (^_^)

Q : Your personality?
A : Based on research 1st realistic, 2nd artistic..

---- dah, sesi jawab-menjawab telah ditutup dengan jayanya.. ----








3 comments:

[ n_akn ] said...

waaa..itu gambar sangat cantik la iQah..sila bg kt knailah..hihi..

btw, Selamat Hari Lahir, adikku..Semoga pertambahan umur ini seiring dengan pertambahan iman dan amal..Semoga redha, rahmat dan kasih sayang Allah sentiasa mengiringi setiap langkah perjalanan dalam hidup iQah..

hee~~ kes ink tuh mcm lawak la pulak..tak pasal2 jek besday girl jadik mangsa..hehe..

♥ Huraiyah ♥ said...

besday girl!!nk gmbar tuu!!nk wat profile pic FB..hehehe

atiqah azmi said...

to n_akn :

k.nailah, gmbr tu mmg utk k.nailah & sume yg join ToT.. feel free to take it :)

thanks for the wishes.. tlg doakan eqah ye..

Kes ink tu ngee... ha3.. kami rasa kalu btukar jadi warna merah bley masok icu dh hri tu.. cuak2.. cian k.nailah, dah la sepatutnya k.nailah prepare utk present. Maaf ya.. Thanks for the help

to huraiyah : tisyah, bley sokmo :) ambik la, tapi, jgn lupa, duit raya utk kmi thn ni up cket ye.. ha3 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...